Ο Όνι Βαλακάρι όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος του Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Συγκεκριμένα, ο Φιλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Σαν Ντιέγκο FC υπό τη μορφή δανεισμού από την Πάφος FC έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, με την ομάδα της ΗΠΑ να παρουσιάζεται έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα της τάξης του 1.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Μιλώντας με τη γλώσσα των αριθμών, ο Βαλακάρι, έχει καταγράψει 7 γκολ και 9 ασίστ σε 42 συμμετοχές με την Σαν Ντιέγκο, όντας μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του MLS Cup.
Συνοψίζοντας, θα πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή για τον ποδοσφαιριστή, αλλά συνάμα μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση για τους Γαλάζιους.
Glad to see that Onni Valakari is going to be a San Diego FC player next season and after how he performed this season and how important he has been to SDFC’s style of play this is an easy decision. https://t.co/QwI2bgwNnQ
— Alex Westry (@alex_westry) December 1, 2025




























